سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از سجده گاه عشق تا وادی ظهور
Slide 1 Slide 2

دوستان سلام

چند تا فایل word با موضوع جایگاه زن در اسلام (اصول شخصیت زن در اسلام،نوثت و ارزش،تفاوت های فکری زن و مرد،زن مظهر جمال و زیبایی،مبانی اسلامی در نگرش به شخصیت زن ،نظریات تحقیر آمیز در باره زن)رو جهت دانلود گذاشتم .

برای دانلود روی هر شماره کلیک کنید 

شماره یک           

شماره دو           

شماره سه           

شماره چهار          

  شماره پنج           

شماره شش          

 واینم چند تا فایل word دیگه در مورد حجاب (آثار بی بندو باری جنسی ،حجاب در غرب ،شبهات حجاب و فلسفه پوشش)

 شماره هفت

شماره هشت

شماره نه

شماره ده 

 

چند فایل word دیگه در مورد حقوق زن در اسلام  (ازدواج دوم و انتقاد قرائتی،تشابه یا تساوی،خواستگاری،مهریه،نفقه،ویژگی های نظام حقوقی اسلام)  

شماره یازده

شماره دوازده

شماره سیزده

شماره چهارده

شماره پانزده

شماره شانزده 

برای دانلود اگه مشکلی داشت بگین تا اصلاح کنم ضمنا نظر یادتون نره





      

 

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهور





      

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهورحجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

حجاب و عفاف+از سجده گاه عشق تاوادی ظهور

حجاب و عفاف+ از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

حجاب و عفاف+ از سجده گاه عشق تا وادی ظهور

 حجاب و عفاف+ از سجدگاه عشق تاوادی ظهور






برچسب ها : عکس زن  ,  عفاف و حجاب  ,  دختر محجبه  , 
      

 عفیف و پاک دامن بودن در همه شئون زندگی انسان چه مرد و چه زن تأثیرات فراوانی دارد که از آن تأثیرات می توان به تأثیر عجیب پاکدامنی در زندگی مشترک داشت،شایدبه همین علت است که در خانواده های ما هر چه عفت رنگ می بازد هرج و مرج و ابتذال پر رنگ تر می شود و کانون گرم خانواده سرد و متلاشی می شود 

در همهپژوهش ها نشان می دهد هرچه روابط جنسی قبل از ازدواج کمتر باشد زندگی مشترک پایدارتر است و نیز ثابت شده رابط? جنسی در چارچوب زندگی مشترک از لحاظ فیزیکی و عاطفی رضایت بخش تر از رابط? جنسی نامشروع است. 

دکتر ایان کرنر مشهورترین مشاور امور جنسی: هرچه رابط? جنسی آزادتر باشد رضایت و شادمانی عاطفی کمتری احساس می کنید. جرج گیلدر در سال 1973: شواهد نشان می دهد مردان هم وقتی ازدواج کرده و احساسات خود را در یک جا متمرکز می کنند زندگی بهتری دارند. البته شاید به خاطر همین تأثیر زیاد عفت و پاکدامنی در استحکام خانواده است که دشمنان اسلام درصدد کم رنگ کردن و از بین بردن عفت در جامعه ما شده اند مخصوصا در چند ساله اخیر که با تأسیس شبکه های ماهواره ای و نمایش دادن فیلم و سریالهایی که به طور مستقیم و غیر مستقیم عادی سازی روابط محرم و نامحرم و از همه بد تر عادی سازی روابط بین محرم ها را در دستور کار دارند.





      

آدم و حوا پس از تناول از درخت ممنوعه و از دست دادن پوشش خود، برای حفظ کرامت انسانی خود، به سرعت خود را پوشاندند آنها می خواستند نشان دهند که هنوز هم مهم ترین بخش وجود آنها همان روح است که که از جانب خدا آمده است. ما آن قدر عادت کرده ایم فقط به جنب? ظاهری خود توجه کنیم که تقریبا از خود حقیقی مان غافل شده ایم. پوشیدن لباس رسمی تر علامت این است که آنچه در باطن ماست ارزش بیشتری دارد. قانون کلی: هرچه خواهان احترام بیسشتری هستید باید لباس عفیف تری بپوشید.

در اینجا چند نمونه عملی برای شما از تأثیر عفاف در حرمت زن را برای شما می آوریم 

 نظر نومی مادری از جنوب : مردم بر اساس تصویری که شما از شخصیت خود ارائه می دهید با شما رفتار می کنند وقتی ظاهر و رفتارتان شبیه یک اسباب بازی است تعجب نکنید اگر یک مرد مثل اسباب بازی با شما رفتار کرد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه منش خود را تغییر دادم و لباس های سنگین پوشیدم و مردم هم پس از آن برای من شخصیت قائل شدند.

استفانی ولن لوین استاد دانشگاه توفتس: هرچه دختران مقیدتر به مسائل دینی هستند کمتر دغدغ? راضی کردن پسران را دارند.

خانم ایزابل که در حدود ده? 1970 م. از دبیرستان فارغ التحصیل شده داستان دردناک خود را چنین مطرح کرده است: در دبیرستان طرف دار جریان آزادی بخش زنان بودم و وارد یکی از مجامع زنان شدم در آن زمان فمینیستها می گفتند زنان باید در زمین? مسأل? جنسیت به انداز? مردان آزادی داشته باشند آنان می گفتند کما باید جنیست خود را به کار گیریم حفظ پاکدامنی مختص بازنده هاست و با طبع بشر سازگاری ندارد پیشگیری از بارداری باید در اختیار نوجوانان باشد و سقط جنین کار درستی است. در آن دوران خیلی چیزها تجربه شد. کاملا مخالف محدودیت های اخلاق نسل والدین خود حرکت می کردیم . من شورشگر بودم و روحیه ای آزادگرا داشتم لذا هرماه اندیش? فمنیسمی جلو رفتم حال که سنم بالا رفته احساس می کنم همه چیز توسط فمنیستها به تاراج رفته است دچار بیماری های مقاربتی و متحمل دوبارداری ناخواسته شدم با سقط کردن به آنها پایان دادم فرزندی ندارم زمانی که شوهر کردم سنم برای بچه دار شدن خیلی بالا بود رهاورد این آزادی جنسی دروغین برای من پشیمانی و شکستی بود که خیلی از خوشی های زودگذر آن بیشتر بود. فمنیستها به زیان های این آزادی دروغین اعتراف نمی کنند.

جِین زنی است 25 ساله که قبلا مانکن بوده است و حالا در ادار? خدمات اداری، کار می کند او اعتراف می کند: من می ترسم در جامعه ای که دائما ارزش زنان را پایین می آورد پیر شوم من برای خودم می ترسم شاید زمانی که دیگر نتوانم از خود مراقبت کنم دیگر کسی به فکر من نباشد و مرا به حال خود رها کنند. شاید ارزش یک زن به انداز? غذای گرگ ها باشد تا یک انسان.

 





      

سلامی دوباره 

وقتی از حجاب و پوشش صحبت میشه اونم مخصوصا در مورد خانمها یکسری سوالات از طرف خانم ها و شبهاتی هم از فمنیست ها در این مورد مطرح میشه که در این پست به چندی از شبهه ها و سوالات مخصوصا مهمترین آنها اشاره مختصری می کنیم دوستان نظر یادشون نره (یا علی)

شبهه اول :سلب حق آزادى‏و توهین به حیثیت انسانى زن

تذکر: فرق است بین زندانى کردن زن در خانه و بین موظف دانستن او به اینکه وقتى مى‏خواهد با مرد بیگانه مواجه شود پوشیده باشد. در اسلام محبوس ساختن و اسیر کردن زن وجود ندارد. حجاب در اسلام یک وظیفه‏اى است برعهده زن نهاده شده که در معاشرت و برخورد با مرد باید کیفیت خاصى را در لباس پوشیدن مراعات کند. این وظیفه نه از ناحیه مرد بر او تحمیل شده است و نه چیزى است که با حیثیت و کرامت او منافات داشته باشد و یاتجاوز به حقوق طبیعى او که خداوند برایش خلق کرده است محسوب شود.

در کشورهاى متمدن جهان در حال حاضر چنین محدودیتهایى براى مرد وجود دارد. اگر مردى برهنه یا در لباس خواب از خانه خارج شود و یا حتى با پیژامه بیرون آید، پلیس ممانعت کرده به عنوان اینکه این عمل برخلاف حیثیت اجتماع است او را جلب مى‏کند.

پوشیده بودن زن- در همان حدودى که اسلام تعیین کرده است- موجب کرامت و احترام بیشتر اوست، زیرا او را از تعرض افراد جِلف و فاقد اخلاق مصون مى‏دارد.شرافت زن اقتضا مى‏کند که هنگامى که از خانه بیرون مى‏رود متین و سنگین و باوقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشیدنش هیچ گونه عمدى که باعث تحریک و تهییج شود به کار نبرد، عملًا مرد را به سوى خود دعوت نکند، زباندار لباس نپوشد، زباندار راه نرود، زباندار و معنى‏دار به سخن خود آهنگ ندهد، چه آنکه گاهى اوقات ژستها سخن مى‏گویند، راه رفتن انسان سخن مى‏گوید، طرز حرف زدنش یک حرف دیگرى مى‏زند.

یک افسر با نشانه‏هاى عالى افسرى که گردن مى‏افرازد، قدمها را محکم به زمین مى‏کوبد، باد به غبغب مى‏اندازد، صداى خود را موقع‏حرف زدن کلفت مى‏کند. او هم زباندار عمل مى‏کند، به زبان بى‏زبانى مى‏گوید: از من بترسید، رعب من را در دلهاى خود جا دهید.

همین‏طور ممکن است زن یک طرز لباس بپوشد یا راه برود که اطوار و افعالش حرف بزند، فریاد بزند که به دنبال من بیا، سر بسر من بگذار، متلک بگو

شبهه دوم : حجاب سبب رکود و تعطیل فعالیتهایى است که خلقت در استعداد زن قرار داده است.

 حجاب اسلام نمى‏گوید که باید زن را در خانه محبوس کرد و جلوى بروز استعدادهاى او را گرفت‏. امروزه به بهانه اینکه حجاب، نیمى از افراد اجتماع را فلج کرده است، با بى‏حجابى و بى‏بند و بارى نیروى تمام افراد زن و مرد را فلج کرده‏اند. کار زن پرداختن به خودآرایى و صرف وقت در پاى میز توالت براى بیرون رفتن، و کار مرد چشم چرانى و شکارچى‏گرى شده است.

متن شکایت مردى را از زنش که در یکى از مجلات زنانه در آن نامه چنین نوشته است:

 «زنم در موقع خواب به یک دلقک درست و حسابى مبدل مى‏گردد. موقع خواب براى اینکه موهایش خراب نشود یک کلاه تورى بزرگ به سرش مى‏بندد. بعد لباس خواب مى‏پوشد. در این موقع است که جلو آئینه میزتوالت مى‏نشیند و گریم صورتش را با شیرپاک کن مى‏شوید. وقتى رویش را برمى‏گرداند احساس مى‏کنم او زن من نیست زیرا اصلًا شکل سابق را ندارد. ابروهایش را تراشیده و چون مداد ابرو را پاک کرده بى‏ابرو مى‏شود. از صورتش بوى نامطبوعى به مشام من مى‏رسد زیرا کِرِمى که براى چین و چروک به صورتش مى‏مالد بوى کافور مى‏دهد و مرا به یاد قبرستان مى‏اندازد. کاش کار به همین جا ختم مى‏شد، ولى این تازه مقدمه کار است. چند دقیقه‏اى در اتاق راه مى‏رود و جمع و جور مى‏کند آنگاه کلفت خانه را صدا مى‏کند و مى‏گوید کیسه‏ها را بیاور. کلفت با چهار کیسه متقالى بالا مى‏آید.

خانم روى تخت مى‏خوابد و کلفت کیسه‏ها را به دست و پاى او مى‏کند و بیخ آن را با نخ مى‏بندد. چون ناخنهاى دست و پایش مانیکور شده و دراز است، براى اینکه به لحاف نگیرد و چندشش نشود و احیاناً نشکند دست و پاى خود را در کیسه مى‏کند و به همین ترتیب مى‏خوابد.».

آرى یک نوع فعالیت اقتصادى رایج شده است که باید آن را ثمره بى‏حجابى دانست و آن این است که بنکدار به جاى اینکه بکوشد جنس بهتر و مرغوبتر براى مشتریان خود تهیه کند، یک مانکن را به عنوان فروشنده مى‏آورد، نیروى زنانگى و سرمایه عصمت و عفاف او را استخدام مى‏کند و وسیله پول درآوردن و خالى کردن جیبها قرار مى‏دهد.

خانمهایى که از این نوع کفشها و لباسها و آرایشها استفاده مى‏کنند تنها مردى را که در نظر نمى‏گیرند شوهران خودشان است.

شبهه سوم : ایجاد حریم میان زن و مرد بر اشتیاقها و التهابها مى‏افزاید و طبق اصل «الْانْسانُ حَریصٌ عَلى‏ ما مُنِعَ مِنْهُ» حرص و ولع نسبت به اعمال جنسى را در زن و مرد بیشتر مى‏کند. به علاوه، سرکوب کردن غرایز موجب انواع اختلالهاى روانى و بیماریهاى روحى مى‏گردد.

راسل: اگر انتشار کارت پستال‏هاى منافى عفت مجاز و آزاد گردد این اوراق براى مدت یک سال یا دو سال مورد استقبال واقع شده سپس مردم از آن خسته مى‏شوند و دیگر کسى حتى به آنها نگاه هم نخواهد کرد.».

جواب: در مورد غریزه جنسى و برخى غرایز دیگر برداشتن قیود، عشق به مفهوم واقعى را مى‏میراند ولى طبیعت را هرزه و بى‏بند و بار مى‏کند. در این مورد هرچه عرضه بیشتر گردد هوس و میل به تنوع افزایش مى‏یابد.

حاجتهاى طبیعى بر دو قسم است. یک نوع حاجتهاى محدود و سطحى است؛ مثل خوردن، خوابیدن. در این نوع از حاجتها همینکه ظرفیت غریزه اشباع و حاجت جسمانى مرتفع گردد، رغبت انسان هم از بین مى‏رود و حتى ممکن است به تنفر و انزجار مبدل گردد. ولى یک نوع دیگر از نیازهاى طبیعى، عمیق و دریاصفت و هیجان پذیر است مانند پول پرستى و جاه طلبى.

فروید که طرفدار سرسخت آزادى غریزه جنسى بود، خود متوجه شد که خطا رفته است، لذا پیشنهاد کرد که باید آن را از راه خاص خودش به مسیر دیگرى منحرف کرد و به مسائل علمى و هنرى نظیر نقاشى و غیره منعطف ساخت و به اصطلاح طرفدار تصعید شد؛ زیرا تجربه و آمار نشان داده بود که با برداشتن قیود اجتماعى، بیماریها و عوارض روانى ناشى از غریزه جنسى بیشتر شده است. مثل همجنس بازى در اروپا شهوترانیهاى زیاد باعث این انحراف گشته است، تا آنجا که در بعضى کشورها- همان‏طور که در روزنامه‏هاى خبرى خواندیم- رسمى و قانونى شد، و گفته شد چون ملت انگلستان عملًا این کار را پذیرفته است قوه مقننه باید از ملت پیروى کند، یعنى نوعى رفراندوم قهرى صورت گرفته است.

شبهه چهارم : حدیث حضرت زهرا سلام الله علیها : بحارالأنوار     37     69    باب 50- مناقب أصحاب الکساء و فضلهم

عَنْ عَلِیٍّ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِ أَنَّهُ قَالَ لِفَاطِمَةَ مَا خَیْرُ النِّسَاءِ قَالَتْ (لَا یَرَیْنَ النِّسَاءَ ) وَ أَنْ لَا یَرَیْنَ الرِّجَالَ وَ لَا یَرَوْنَهُنَّ فَذَکَرَ ذَلِکَ لِلنَّبِیِّ ص فَقَالَ إِنَّمَا فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی

یکی از روحانیون مبلغ در خارج کشور به نام آقای سید مهدی مدرسی که به انگلیسی فصیح سخنرانی می کند در توجیه این حدیث در جمع عده ای از زنان و مردان غربی (احتمالا آمریکایی) ضمن سخنرانی گفت من به دختری در لندن گفتم: اگر شوهر تو قبل از ازدواج با تو هرگز زن دیگری ندیده باشد تو بهترین و زیباترین خانم برای وی خواهی بود و همچنین اگر تو قبل از ازدواج، هیچ مرد دیگری ندیده باشی شوهرت زیباترین و ایده آل ترین مرد برایت جلوه خواهد کرد. 





      

سلام به همه دوستان
مطلبی که تقدیمتون میشه، در مورد فلسفه حجاب یا به قول خودمون همون چرایی پوشش است(چرا مرد ها و زن ها باید پوشش متناسب و متعارف داشته باشند)برای دانستن این ؟چرا؟ و فلسفه حجاب پای درس متفکر شهید علامه مرتضی مطهری می نشینم
ایشان یکی از فلسفه های حجاب را آرامش روانی می داند
نبودن حریم میان زن و مرد و آزادى معاشرتهاى بى‏بند و بار هیجانها و التهابهاى جنسى را فزونى مى‏بخشد و تقاضاى سکس را به صورت یک عطش روحى و یک خواست اشباع نشدنى درمى‏آورد. غریزه جنسى غریزه‏اى نیرومند، عمیق و «دریا صفت» است، هرچه بیشتر اطاعت شود سرکش‏تر مى‏گردد، همچون آتش که هرچه به آن بیشتر خوراک بدهند شعله ورتر مى‏شود. نمون? روشن آن صاحبان حرامسراها و سه هزار زنى است که خسرو (پرویز) داشت. و هرگاه میل می کرد به فرمانروایان نامه می نوشت و مورد باب میلش را درخواست می کرد
أثر روانی این دریاصفتی: تقاضاى نامحدود خواه ناخواه انجام ناشدنى است و همیشه مقرون است به نوعى احساس محرومیت. دست نیافتن به آرزوها به نوبه خود منجر به اختلالات روحى و بیماریهاى روانى مى‏گردد.
علت اینکه در اسلام دستور پوشش اختصاص به زنان یافته است این است که‏میل به خودنمایى و خودآرایى مخصوص زنان است. از نظر تصاحب قلبها و دلها مرد شکار است و زن شکارچى
 ایشان استحکام پیوند خانوادگى را هم از فلسه های پوشش در اسلام می دانند.
اختصاص یافتن استمتاعات و التذاذهاى جنسى به محیط خانوادگى و در کادر ازدواج مشروع، پیوند زن و شوهرى را محکم مى‏سازد و موجب اتصال بیشتر زوجین به یکدیگر مى‏شود.
فلسفه پوشش و منع کامیابى جنسى از غیرهمسر مشروع، از نظر اجتماع خانوادگى این است که همسر قانونى شخص از لحاظ روانى عامل خوشبخت کردن او به شمار برود؛ در حالى که در سیستم آزادى کامیابى، همسر قانونى از لحاظ روانى یک نفر رقیب و مزاحم و زندانبان به شمار مى‏رود و درنتیجه کانون خانوادگى براساس دشمنى و نفرت پایه گذارى مى‏شود.
ازدواج در قدیم پس از یک دوران انتظار و آرزومندى انجام مى‏گرفت و به همین دلیل زوجین یکدیگر را عامل نیکبختى و سعادت خود مى‏دانستند، ولى امروز کامجوییهاى جنسى در غیرکادر ازدواج به حد اعلى فراهم است و دلیلى براى آن اشتیاقها وجود ندارد.
تفاوت آن جامعه که روابط جنسى را محدود مى‏کند به محیط خانوادگى و کادر ازدواج قانونى، با اجتماعى که روابط آزاد در آن اجازه داده مى‏شود این است که ازدواج در اجتماع اول پایان انتظار و محرومیت، و در اجتماع دوم آغاز محرومیت و محدودیت است. در سیستم روابط آزاد جنسى پیمان ازدواج به دوران آزادى دختر و پسر خاتمه مى‏دهد و آنها را ملزم مى‏سازد که به یکدیگر وفادار باشند و در سیستم اسلامى به محرومیت و انتظار آنان پایان مى‏بخشد.
و فلسفه سوم را استوارى اجتماع ذکر کرده اند
کشانیدن تمتعات جنسى از محیط خانه به اجتماع، نیروى کار و فعالیت اجتماع را ضعیف مى‏کند. برعکسِ آنچه که مخالفین حجاب خرده گیرى کرده‏اند و گفته‏اند:
«حجاب موجب فلج کردن نیروى نیمى از افراد اجتماع است» بى حجابى و ترویج روابط آزاد جنسى موجب فلج کردن نیروى اجتماع است.
آنچه موجب فلج کردن نیروى زن و حبس استعدادهاى اوست حجاب به صورت زندانى کردن زن و محروم ساختن او از فعالیتهاى فرهنگى و اجتماعى و اقتصادى است و در اسلام چنین چیزى وجود ندارد. اسلام نه مى‏گوید که زن از خانه بیرون نرود و نه مى‏گوید حق تحصیل علم و دانش ندارد- بلکه علم و دانش را فریضه مشترک زن و مرد دانسته است- و نه فعالیت اقتصادى خاصى را براى زن تحریم مى‏کند. اسلام هرگز نمى‏خواهد زن بیکار و بیعار بنشیند و وجودى عاطل و باطل بار آید. پوشانیدن بدن به استثناى وجه و کفّین مانع هیچ گونه فعالیت فرهنگى یا اجتماعى یا اقتصادى نیست.
آنچه موجب فلج کردن نیروى اجتماع است آلوده کردن محیط کار به لذتجوییهاى شهوانى است.
آیا اگر پسر و دخترى در محیط جداگانه‏اى تحصیل کنند و فرضاً در یک محیط درس مى‏خوانند دختران بدن خود را بپوشانند و هیچ گونه آرایشى نداشته باشند بهتر درس مى‏خوانند و فکر مى‏کنند و به سخن استاد گوش مى‏کنند یا وقتى که کنار هر پسرى یک دختر آرایش کرده با دامن کوتاه تا یک وجب بالاى زانو نشسته باشد؟ آیا اگر مردى در خیابان و بازار و اداره و کارخانه و غیره با قیافه‏هاى محرّک و مهیّج زنان آرایش کرده دائماً مواجه باشد بهتر سرگرم کار و فعالیت مى‏شود یا در محیطى که با چنین مناظرى روبرو نشود؟ اگر باور ندارید، از کسانى که در این محیطها کار مى‏کنند بپرسید.
علامه همچنین ارزش و احترام زن را که مورد سفارش اسلام است را هم جزء این فلسفه ذکر کرده اند
قبلًا گفتیم که مرد به‏طور قطع از نظر جسمانى بر زن تفوّق دارد. از نظر مغز و فکر نیز تفوّق مرد لااقل قابل بحث است. زن در این دو جبهه در برابر مرد قدرت مقاومت ندارد، ولى زن از طریق عاطفى و قلبى همیشه تفوّق خود را بر مرد ثابت کرده است.
حریم نگه داشتن زن میان خود و مرد یکى از وسائل مرموزى بوده است که زن براى حفظ مقام و موقع خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است.
اسلام زن را تشویق کرده است که از این وسیله استفاده کند. اسلام مخصوصاً تأکید کرده است که زن هر اندازه متین‏تر و باوقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش براى مرد نگذارد بر احترامش افزوده مى‏شود.


منبع: مجموعه‏آثاراستادشهیدمطهرى ج‏19 434 بخش سوم:..... ص : 427